Tutaj pojawią się informacje o tym, czego i gdzie będziecie mogli skosztować w trakcie trwania festiwalu. W trakcie poprzedniej edycji wyzwanie przygotowania roślinnych przysmaków podjęło aż 16 łódzkich kawiarni i restauracji. A w tym? Wszystko przed nami…

2 responses »

    • Trochę spóźniona odpowiedź, ale mamy nadzieję, że ciągle się przyda: kasza pęczak, grzyby suszone i świeże, cebula, czosnek, mleko sojowe, oliwa z pestek dyni, sałaty z mikroziołami, szalotka. O kompozycję trzeba już natomiast pytać autorów przepisu 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s