Miłe smacznego początki – konferencja prasowa w Hotelu Tobaco

Festiwal wprawdzie za dwa dni, ale pierwsze koty za płoty – mamy już za sobą konferencję prasową, która odbyła się 13 października o godz. 12.00 w gościnnych wnętrzach naszego głównego Partnera Finansowego – Hotelu Tobaco. Było i merytorycznie, i klimatycznie zarazem. Zebrani Goście mogli poznać nie tylko organizatorską stronę medalu o której opowiedziały Gabriela Jarzębowska (prezeska Fundacji Bios Amigos) i Monika Stasiak (koordynatorka festiwalu). O tym, jak wygląda festiwal “od kuchni” mówiła załoga Hotelu Tobaco i Restauracji U Kretschmera – Sylwia Perzyńska (Dyrektor operacyjny hotelu), Radosław Pach (Szef gastronomii) i Maciej Kowalski (Szef kuchni).

Żeby zaś narobić apetytu na dania festiwalowe, Restauracja U Kretschmera zaprosiła uczestników konferencji na pyszne ciasta własnego autorstwa. Liczymy na więcej, tym bardziej, że restauracja znajduje się wśród lokali biorących udział w Konkursie Festiwalowym…

I na koniec trochę atmosfery spotkania w formie fotografii.

DSC03257DSC03264DSC03266IMG_8659IMG_8679DSC03278IMG_8684DSC03273a

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s